ChampagneWare

Velkommen til vores ydmyg champagneunivers! ChampagneWare blev startet i 2010 med en enkel palle champagne fra et lille hus. Pallen blev delt rundt til familie og venner, der hurtigt efterspurgte mere. En fællesimport var født. Vi henter nu 4-5 paller to gange om året, og alle der vil være med er velkomne, så vi får fragtomkostningen så lav som muligt. Læs mere om vores fællesimport.

I dag henter vi primært fra Roualet i Champillion (Premier Cru) og Roger Brun i Aÿ (Grand Cru). Du kan læse mere om de to producenter her

Konceptet

Fra en enkel palle, vi delte med en ven, til vores fællesimporter to gange om året, hvor mere end 250 glade importører har mulighed for at bestille med.

Vi laver fællesimporten for at alle kan få fantastisk champagne direkte fra slottene uden høje fragtomkostninger og fordyrende mellemled.

Læs mere om vores historie og vores fællesimport-koncept.

Producenterne

Vi har lige nu et tæt samarbejde med to producenter:

Roualet Peré et Fils ligger i Champillion som er en Premier Cru by. Vi er hovedimportør, og dermed den eneste forhandler i Danmark af Roualet.

Roger Brun er en klasse for sig selv. Med lokation i Aÿ, der har Grand Cru status, er kvaliteten altid enestående. Philippe Brun laver enestående champagner. 

Telefon

28 44 68 04

Adresse

Birkedalsvej 8
3450 Allerød

Bliv medimportør