Velkommen til vores Champagne-univers !

Konceptet

Vores fællesimport-koncept går ud på at give dig mulighed for at få super lækker champagne til priser, du måske ikke troede var mulige. Det gør vi ved at gå direkte til husene i Champagne, forhandle aftalerne selv, levere direkte til dig og dermed undgå et stort lager selv.

Champagnehuse

Vi finder champagnehuse, der bare laver lækker champagne. Over alt andet går de op i kvaliteten af det håndværk, de i generationer har udført. Da det ofte er små familiedrevede huse, der ikke har store marketingkampagner, finder vi denne høje kvalitet til meget overkommelige priser.

Fællesimport

Mindst to gange om året laver vi vores fællesimport. Vi skriver rundt til alle vores medimportører – altså vores gode venner som dig, der så lægger en bestilling på det, de ønsker. Herefter koordinerer vi indkøbet hos husene i Champagne, fragt, forsikring, fortoldning, afgifter og det hele.

Levering

Pallerne med de skønne bobler bliver leveret samlet hos os, hvor du så kan hente din bestilling. Vi har disse dage også altid et par åbne flasker, så du kan prøve noget, du måske ikke bestilte og måske blive inspireret til at prøve ved næste fællesimport.

Producenterne

Vi har valgt nogle få champagnehuse, der bare laver lækker champagne. De går udelukkende op i det håndværk, det er at lave god champagne, og over alt kræser de for kvaliteten deraf. Det er små familiedrevede huse uden store marketingsbudgetter. Derfor kender du ikke navnet på forhånd og det er netop derfor du kan få denne høje kvalitet til så overkommelige priser.

 

Roualet

Roger Brun

Bliard Moriset

Boblerne

… eller, flaskerne med boblende champagne i…

 

0

Din varekurv

Vi har nu bestilt på slottene i Champagne, og glæder os til at få vores fælles bestilling hjem den 21. juni. Du kan fortsat bestille til afhentning den 21. juni - shoppen er opdateret med de flasker der er bestilt i overskud.

Hvis du har brug for champagne før den 21. juni er du velkommen til at kontakte os.

På gensyn (forventeligt) den 21. juni.