Fællesimport – Bliv “medimportør” af champagne

Vi laver fællesimport 2 gange om året – i maj/juni og i november. Konceptet er at vi indsamler bestillinger og sender en samlet bestilling til husene i Champagne. Vi arrangerer fragt og lægger ud for afgifter, og så kommer du og afhenter din champagne i Vedbæk den dag DSV leverer dem.

Hvis du vil være med i vores fællesimport (eller blive adviseret), skal du blot lave en konto her på siden så får du automatisk besked når vi henter hjem. Medimportørpriserne er naturligvis endnu lavere end normal-priserne på webshoppen – helt op til 50% rabat – og baseret på bestilling i hele kasser (normalt 6 fl/ks). HUSK at sætte markering i feltet om, at du vil modtage nyheder. Vi sender kun mails der er relateret til fællesimporten.

Som medimportør får du – ud over de stærke medimportør-priser – altid 10% rabat på vores normalpriser på web-shoppen. Rabatten fratrækkes automatisk når du er logget ind på din konto.

Skriv dig op til vores fællesimport-nyhedsbrev her.

0

Din varekurv

Vi har nu bestilt på slottene i Champagne, og glæder os til at få vores fælles bestilling hjem den 21. juni. Du kan fortsat bestille til afhentning den 21. juni - shoppen er opdateret med de flasker der er bestilt i overskud.

Hvis du har brug for champagne før den 21. juni er du velkommen til at kontakte os.

På gensyn (forventeligt) den 21. juni.