Om os

Historie

I 2010 tog vi – sammen med en god ven – en palle champagne hjem. Dér stod vi med 180 flasker skønne bobler – mere end vi nogensinde havde drukket sammenlagt i vores liv …. Så en besked rundt til familie og venner – og så var de afsat. Det gav inspirationen til at lave en fællesimport ud fra devisen: Jo flere vi var med – jo lavere blev fragtomkostningen. Vi skiftede leverandør da vi havde smagt boblerne fra Roualet, som vi var meget begejstret for – og fællesimporten blev større og større for hver gang.

Nu importerer vi – stadig kun i fællesimporten – ca. 4.000 flasker om året. I 2017 udviklede vi webshoppen, som primært bruges til at styre bestillingerne i fællesimporten – men i perioderne mellem fællesimporterne, vil vi sælge champagnerne (i begrænset sortiment) til meget rimelige priser.

Vi er dansk distributør af Roualet Père et Fils, så vi kan sælge disse skønne vine til specielt lave priser. Som Medimportør sparer du op til 50% på normalpriserne. Medimporten kører i maj/juni og okt/nov og Medimportørpriserne fremgår af shoppen i disse perioder.

Du kan læse mere om husene vi henter fra og vores sortiment ved at klikke her.

Hvem er vi og hvad laver vi

Vi er et hobby-/familieforetagende med intet andet end passion for gode bobler. Det startede med ønsket om at kunne drikke lækre bobler uden at det skulle koste en formue. Det ledte til vores fællesimport, som stadig i dag er den største del af vores aktivitet.

Vi ønsker at hente fra og kunne repræsentere huse, hvor vi har en personlig relation. Derfor tager vi på ture i Champagne for at mødes med vores “venner”, vi allerede køber fra, og for at møde nye, som vi kan købe fra i fremtiden.

Vi laver smagninger – både hos virksomheder, restauranter og private arrangementer, hvor vi kommer med flasker og gode fortællinger.

Skriv dig op til vores fællesimport-nyhedsbrev her.

0

Din varekurv

Vi har nu bestilt på slottene i Champagne, og glæder os til at få vores fælles bestilling hjem den 21. juni. Du kan fortsat bestille til afhentning den 21. juni - shoppen er opdateret med de flasker der er bestilt i overskud.

Hvis du har brug for champagne før den 21. juni er du velkommen til at kontakte os.

På gensyn (forventeligt) den 21. juni.