ChampagneWare

 

Fællesimport

Vær med i vores fællesimport. Vi bestiller fra slottene næste gang mandag d. 24/10 kl. 22, så husk at sende os din bestilling inden.

Har du hørt at champagne og kransekage ikke går sammen?

Det er både sandt og falsk … En typisk “brut” champagne er tør og vil ved siden af den meget søde kransekage fornemmes meget sur. Derfor er det ikke en god idé at drikke “almindelig” champagne ved midnat nytårsaften.

Men frygt ej! Der er en løsning og den hedder “demi-sec”. Helt i den søde ende af spektret for dosage findes “demi-sec” som er “ekstra sød”. Disse champagner har ekstra meget dosage (sukker), og de går derfor fremragende ved siden af det søde marcipan-tårn, når klokken slår midnat og vi skal fejre indgangen til det nye år.

Se fx Carte Blanche Demi-Sec fra Roualet eller Grande Reserve Sec fra Roger Brun – de står begge flot ved siden af pyntede marcipan stænger med glasur.

Roualet smagekasse

Vi har drukket og importeret fra Roualet i over 10 år. Har du ikke prøvet deres sortiment endnu er vores smagekasse en perfekt mulighed.

Smagekasse Blanc de Blancs 6 fl.

Alle smagekasser

Vi har sammensat kasser med udvalg fra alle producenterne, så du kan finde netop din favorit.

Gå til shoppen

Se hele vores udvalg af lækre champagner.

Gå til forsiden

Se det hele forfra.

0

Din varekurv

Vi har nu bestilt på slottene i Champagne, og glæder os til at få vores fælles bestilling hjem den 21. juni. Du kan fortsat bestille til afhentning den 21. juni - shoppen er opdateret med de flasker der er bestilt i overskud.

Hvis du har brug for champagne før den 21. juni er du velkommen til at kontakte os.

På gensyn (forventeligt) den 21. juni.